Bel een ervaren letselschade specialist in uw regio

phone0800 5550800 (gratis)

Rechtsbijstand in Bergeijk

Heeft u door een ongeval dat door iemand anders werd veroorzaakt letsel opgelopen? Dan kunt u spreken van letselschade. Schakel in een dergelijk geval een letselschade advocaat in. Ons kantoor in Bergeijk biedt u kosteloze rechtsbijstand bij iedere vorm van letselschade. Wij claimen onverzekerde ziektekosten of smartengeld voor u. Bij ons kiest u voor de meest zekere weg naar de vergoeding waar u recht op heeft, wij halen altijd het maximale uit uw letselschade claim.

Direct contact met een letselschade advocaat

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. Beschrijf kort uw situatie en een specialist in Bergeijk reageert zo spoedig mogelijk op uw bericht. Wij kijken wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van rechtsbijstand. Voor rechtsbijstand na een ongeval is het ook mogelijk om direct in contact te komen met een letselschade advocaat via 0800 5550800. Ons netwerk is ook vertegenwoordigd in Bergeijk.

De Letselschade Raetsman

Werkgebied Bergeijk
Tel. 0800 5550800

Offerte aanvragen

Ochtend
Middag
Avond

Bel gratis:

Waarom kiest u voor ons?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven

Specialisten in uw regio

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg