Bel een ervaren letselschade specialist in uw regio

phone0800 5550800 (gratis)

Wettelijk verboden voor advocaten

Advocaten mogen in Nederland wettelijk geen gebruik maken van ‘no cure, no pay’. Dit kan alleen worden aangeboden door schaderegelaars, en niet door gekwalificeerde advocaten.

En dat is niet voor niets.

Recht op alles
U heeft sowieso recht op de hele vergoeding, en zeker in duidelijke cases (schuld derde partij duidelijk, letsel duidelijk). Als fietser, voetganger en werknemer heeft u bijvoorbeeld ook bij eigen schuld recht op schadevergoeding. Daarnaast kunt u via uw werkgever of uw eigen autoverzekeraar op grond van een Schade Verzekering Inzittende polis gedekt zijn voor uw letselschade, ook als u zelf fout bent geweest.

U hebt recht op de hele schadevergoeding. En dat is inclusief de kosten voor een jurist of een andere partij. Dus die hoeft u niet nog een keer extra te betalen.

Fraudegevoelig
Nog steeds bestaat het misverstand dat slachtoffers hoge bedragen moeten betalen voor rechtshulp bij letselschade, of dat zij een deel van de schadevergoeding moeten afstaan. Van dit misverstand maken diverse bureaus op verschillende manieren misbruik.

Als vertrouwen alleen niet voldoende is.

Bel gratis:

Waarom kiest u voor ons?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven

Specialisten in uw regio

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg