Bel een ervaren letselschade specialist in uw regio

phone0800 5550800 (gratis)

Uw rechtsbijstand specialist in Assen

Wij zijn uw specialist op het gebied van rechtsbijstand bij letselschade in Assen. Heeft u door een ongeval dat door iemand anders werd veroorzaakt letsel opgelopen? Laat dan een letselschade advocaat het heft in handen nemen. Wij zijn gespecialiseerd in alle deelgebieden van letselschade en bieden u rechtsbijstand. De wereld van letselschade is ondoorzichtig en complex. Schakel daarom een betrouwbare letselschade advocaat van ons kantoor in Assen in om uw schadeclaim in te dienen.

Contact met een letselschade advocaat

Via onderstaand contactformulier kunt u uw situatie omtrent uw letselschade kort toelichten. Een advocaat in Assen reageert zo spoedig mogelijk. Wij vertellen u dan of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor rechtsbijstand. Daarnaast kijken we wat we verder voor u kunnen betekenen. Via ons spoednummer 0800 5550800 kunt u direct in contact komen met een letselschade advocaat. Wij zijn u graag van dienst in Assen.

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Werkgebied Assen
Tel. 0800 5550800

Offerte aanvragen

Ochtend
Middag
Avond

Bel gratis:

Waarom kiest u voor ons?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven

Specialisten in uw regio

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg