Bel een ervaren letselschade specialist in uw regio

phone0800 5550800 (gratis)

Betrokken bij een bedrijfsongeval

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zelfs op uw werk kunt u letselschade oplopen. Dit wordt ook wel een bedrijfsongeval of een arbeidsongeval genoemd.

Als u door een ongeval op uw werk letselschade heeft opgelopen heeft u recht op een schadevergoeding. Om te bepalen wat de ernst van de schade is dient u een letselschadespecialist in te schakelen. Deze specialist helpt u daarnaast ook met het vaststellen van de aansprakelijkheid en dient voor u een schadeclaim in.

Materiële en immateriële schade na een bedrijfsongeval

Als gevolg van een bedrijfsongeval kunt u materiële of immateriële schade oplopen. Wat houden deze twee soorten schade precies in?

  • Materiële schade
    Verliest u door een arbeidsongeval een deel van uw inkomen? Of moet u extra kosten voor huishoudelijke hulp betalen? Dan kunt u spreken van materiële schade. Dit is de schade die in de vorm van geld is uit te drukken.
  • Immateriële schade
    Is uw echtgenoot als gevolg van een bedrijfsongeval overleden? Dan heeft u hier vaak veel verdriet en misschien zelfs blijvend letsel van. Als u te maken heeft met deze vorm van letselschade kunt u spreken van immateriële schade. Het wordt ook wel omschreven als psychisch leed of smartengeld.

Een letselschadespecialist kan u precies vertellen met welke vorm van schade u te maken heeft na een bedrijfsongeval. U hoeft zich geen zorgen te maken om de kosten die hierbij komen kijken. Alle rechtshulp die u na een bedrijfsongeval ontvangt worden door de aansprakelijke partij vergoed.

Bent u betrokken geraakt bij een ongeval op uw werk en wilt u zeker weten of dit een bedrijfsongeval betreft? Bel dan, onze letselschadespecialisten helpen u graag.

Bel gratis:

Waarom kiest u voor ons?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven

Specialisten in uw regio

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg